Blog

Klimasorg: Sætter fire climate grief cirkler op

August 2019: Sætter fire climate grief cirkler i København, hvor aktivister og andre kan dele deres klimabekymringer med hinanden. Den første cirkel finder sted den 19. august. Se programmet her.


Holder tale om klimasorg

August 2019: Min tale om klimasorg under XR-blokaden på Holmens Bro i København.


Holder tale om mediernes ansvar i klimakrisen

August 2019: Min tale under Extinction Rebellions 24 timer lange blokering af Holmens Bro i København.

https://www.facebook.com/ExtinctionRebellionDK/videos/393239637906958/


Kronik i Jyllands-Posten om mediernes ansvar i klimakrisen

Juli 2019: De fleste medier har stadig ikke forstået omfanget af klima- og biodiversitetskrisen og konsekvenserne af den. Det er stærkt problematisk, for netop medierne spiller en meget vigtig rolle i løsningen af de enorme udfordringer med klimaforandringer og tab af biodiversitet, som vi står med.


2018 i tal

Det publicerede:

*37 artikler til Forbrugerrådet Tænk

*21 artikler, 1 pr-bog og 6 foredrag til Ritzaus Bureau Research

*30 artikler til Ritzaus Bureau Fokus

*1 kronik og 1 artikel til Dagbladet Information

*1 foredrag om spirituel aktivisme til NGO

*1 radiomedvirken på P1

Det ikke-publicerede:

*Et større antal sider på ”Pilgrimmen”, som nu er oppe på 182 sider

*Et antal noveller og essays

*1 interview til dokumentaren


Miniseminarer om pr for iværksættere

December 2018: Oven på to miniseminarer for iværksættervirksomheder i København er der nu opsat fire seminarer rundt om i landet i januar og februar 2019. Her vil jeg fortælle iværksættervirksomheder om, hvordan de kan bruge pr i markedsføringen. Læs mere om seminarerne på Ritzaus hjemmeside.


Forfatter til pr-bog og foredrag om pr

Oktober 2018: Oven på et forår med fire seminarer på Ritzaus Bureau om, hvordan man skriver en pressemeddelelse, forfattede jeg henover sommeren bogen Bliv synlig i medierne – også for Ritzaus Bureau – og i slutningen af oktober afholdt jeg så det første foredrag om, hvordan man får sin historie i medierne for Væksthus Hovedstadsregionen (som lavede en video med mig efter foredraget).


Tema om flyprisportaler i Forbrugerrådet tænk

15. oktober, 2018: Har skrevet temaet, som også er coverhistorie, om flyprisportaler til Forbrugerrådet Tænk.


Fra bagkataloget

15. september, 2018: For et par måneder siden var jeg til koncert med Roger Waters i København. Den fik jeg mig til at tænke på, om jeg skulle lægge nogle af mine bagkatalog-artikler online. Efter grundige overvejelser er her et par stykker: Mit møde med Bob Dylan i 1997 og mit interview med Roger Waters to år efter.


Medvirker i Kulturen på P1

6. juni 2018: Jeg er inviteret i studiet på P1 for at tale om et samråd i Folketinget omkring firmaer, der overtræder loven ved salg af billetter til events og koncerter. Jeg bliver inviteret i studiet, fordi jeg har skrevet to artikler om emnet til Forbrugerrådet Tænk. Hør indslaget her.


Foredrag om spirituel aktivisme i Crossing Borders

10. maj 2018: Jeg afholder et foredrag om spirituel aktivisme i NGO’en Crossing Borders. Det lidt specielle ved foredraget er, at jeg i høj grad inddrager min personlige historie og den transformation, jeg har været igennem som baggrund.


Tema om palmeolie i Forbrugerrådet Tænk

15. april, 2018: Jeg har skrevet temaet (og coverhistorien) til aprilnummeret af Forbrugerrådet Tænk. Artiklerne handler om, at palmeolie stadig belaster miljøet, og at bæredygtige initiativer ikke er vidtrækkende nok.